Субсидії, скріншот: YouTube
Субсидії, скріншот: YouTube

Отримати субсидію стало складніше: українцям збільшили список заборон на пільги

З 14 квітня цього року Кабмін кардинально змінив правила призначення і виплати житлових субсидій. Нова постанова набрала чинності 30 квітня 2021 року, а з 1 травня активно застосовується. Тепер з травня призначати житлові субсидії будуть тільки після подачі нових заяв про призначення та надання житлової субсидії та Декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії.

Slavia, instagram.com/slavia_official/
Slavia, instagram.com/slavia_official/

Колишня Дзідзьо Slavia відповіла чоловікові на уїдливий вірш

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нещодавно знаменитість заявила, що вони з чоловіком Михайлом Хомою розлучаються після 20 років відносин - пара не живе разом більше 9 місяців. Так, Ярослава вже встигла дати кілька відвертих інтерв'ю на хворобливу тему розлучення, зізнавшись, що настільки довіряє чоловікові, що навіть не наймала адвоката для поділу майна.

Радіодиктант, фото: кадр з відео
Радіодиктант, фото: кадр з відео

Новий "правопис" залишиться з українцями надовго: якими словами можна замінити сленг

Українська мова постійно розвивається і наповнюється різними запозиченими словами, тобто, так званим сленгом. Він захоплює нашу мову, що, багатьом не подобається. На радіо Maximum вирішили нагадати українські слова, які замінять новомодний сленг. Там закликають використовувати українські слова, а не їхні англозамінники.

Віра Брежнєва, фото з Instagram
Віра Брежнєва, фото з Instagram

Брежнєва після скандалу з Меладзе і Лорак показала свій таємний ритуал

Виконавиця вирішила поділитися своїм щоденним ранковим ритуалом. Ранок красуні не починається без склянки теплої води натщесерце.

Максим Степанов, фото: МОЗ
Максим Степанов, фото: МОЗ

Продовження "політики Супрун": медики розповіли, чим обернеться звільнення Степанова

Українські медики звернулися до Президента України Володимира Зеленського та народних депутатів від "Слуги народу" з проханням не звільняти міністра охорони здоров'я Максима Степанова на догоду "заокеанським партнерам".

Маша Полякова / скріншот з відео
Маша Полякова / скріншот з відео

16-річна донька Полякової в ременях і хрестах перетворилася на Леді Гагу

Дочка відомої української співачки Олі Полякової 16-річна Марія поділилася з українцями новим зухвалим образом. На новому знімку дівчина постала в Білій оверсайз футболці, шкіряному корсеті і в чорних сережках у вигляді хрестів. Образ юна співачка доповнила чорними стрілками і червоною помадою на губах.