Популярна українська співачка Злата Огнєвіч (справжнє ім'я Інна Бордюг), яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії" Олега Ляшка, вже готується до другого сезону реаліті-шоу "Холостячка".

Головна героїня проекту також часто радує шанувальників цікавими публікаціями в соцмережі Instagram. Цього разу Злата похвалилася своєю підтягнутою спортивною фігурою в тренажерному залі. На опублікованих в Insta Stories кадрах 35-річна зірка позує в чорних обтягуючих лосинах і укороченій толстовці сірого кольору.

Варто зазначити, що у артистки повним ходом йде підготовка до "Холостячки". Огнєвіч намагається швидше привести себе в ідеальну форму.

"Хочете здоров'я і красу – потрібно працювати. Ось мій секрет", - зазначила в підписі до ролику Злата.

Злата Огнєвіч, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Злата Огнєвіч, скріншот з Insta Stories

Злата Огнєвіч, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що "Холостячка" Злата Огнєвіч показала середній палець хейтерам: "Як же набридли..." Артистка розмістила уривок з нової пісні.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч провела час з відомим мачо:"суцільне задоволення".

Як повідомляв портал Знай.uа, нова "Холостячка" Злата Огнєвіч втомилася бути сильною і незалежною: "Хочу на ручки".

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч готується шукати чоловіка перевіреними методами: піджак на голе тіло і високі ботфорти.