оформлення субсидій, скріншот з відео
оформлення субсидій, скріншот з відео

У Зеленського пояснили, хто залишиться без субсидії

Тепер знижку на оплату комунальних послуг не зможуть отримати українці, які мають у власності кілька квартир. Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що з травня було введено нові правила отримання держдопомоги.

Ані Лорак, фото з Instagram
Ані Лорак, фото з Instagram

Ані Лорак остаточно забула Мурата поруч із загадковим красенем: "Знаєш тільки ти..."

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Відома українська співачка Ані Лорак( Кароліна Куєк), яка зараз живе в Росії, активно веде свою сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями. Знаменитість повернулася з Мальдівських островів в російську столицю, де встигла відвідати відразу кілька церемоній нагородження російських премій.

"Євробачення", скріншот: Youtube
"Євробачення", скріншот: Youtube

Go_A на Євробаченні кинула виклик російській Маніжі: мільйони переглядів по всьому світу

Незважаючи на те, що український гурт Go_a вже пройшов у фінал Євробачення, він продовжує боротьбу за глядацькі симпатії з російською представницею Manizha. Відомо, що у вівторок, 18 травня, пройшов перший півфінал Євробачення 2021, в якому взяв участь український гурт Go_A.

Підручник / скріншот з відео
Підручник / скріншот з відео

Підручник відправив школярів на сайт з "полуничкою": пікантний скандал гримить на всю Україну

Нещодавно підручник з української мови авторства Олександра Авраменка потрапив у скандал. На одній зі сторінок книги учні виявили посилання, переходячи по якому відкривається порносайт.

Пенсія, фото: Unian
Пенсія, фото: Unian

Українці вимагають переглянути пенсії цілої категорії населення: вислуга не менше 30 років

На сайті президента України з'явилася нова петиція, і пов'язана вона з відновленням соціальної справедливості в пенсійному забезпеченні військовослужбовців, які звільнилися в різний період своєї служби. Про це йдеться в тексті самої петиції, яку було опубліковано Подорожнім Ігорем Миколайовичем.