Відома українська співачка, переможниця шоу "Маска", тепер і нова" Холостячка " Злата Огнєвіч, любить радувати фанатів різними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 300 тисяч шанувальників.

Сьогодні, 20 травня в Україні відзначають День вишиванки. І на честь цього свята Злата вирішила виставити новий пост і розповісти про один фрагмент зі свого дитинства, який пов'язаний з її батьком.

Злата Огнєвіч, фото з Instagram
Злата Огнєвіч, фото з Instagram

Злата Огнєвіч, фото з Instagram
Злата Огнєвіч, фото з Instagram

Так, за словами артистки, одним вечором її покликав до себе батько і зачитав уривок з книги про козацтво, в якому розповідалося про його рід. Цей уривок викликав у маленькій Златі радість, захоплення, здивування і хвилювання.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Злата Огнєвіч, фото з Instagram
Злата Огнєвіч, фото з Instagram

Злата Огнєвіч, фото з Instagram
Злата Огнєвіч, фото з Instagram

"Папа. Крим. Вечір.

Розкрита на столі книга про козацтво, де йдеться і про батьківський рід. Я пам'ятаю, як він мене до себе покликав і читав уривок з тієї книги. І я пам'ятаю свої відчуття: радість, здивування, захоплення і гаряче хвилювання.

Бути українцем - це стан душі.
І я щаслива перебувати в такому стані!",- написала співачка.

"Злата, З Днем Вишиванки Вас! Нехай живе і процвітає Україна на віки віків! А незабутні українські голоси і приголомшливі пісні звучать по всьому світу!", "Вітаю З Днем Вишиванки!!!", " Яка ви красива, Златочка! Витинанка просто супер!!❤️", "Красуня.", "Українець це не просто нація, це стан душі..Неперевершена Злата", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Злата Огневич вже готується до" Холостячки", навіть сіла на шпагат:"Мій секрет". Злата похвалилася своєю підтягнутою спортивною фігурою в тренажерному залі.

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Горіти, тут і зараз": нова "Холостячка" Злата Огневич зізналася, що її розриває на дрібні шматочки. Злата порадила відкривати душу, пробувати і помилятися, надихатися, відчувати гострі відчуття

Також «Знай.иа " писав, що "Холостячка" Злата Огневич-скромна спокусниця: найпікантніші образи підкорювачки чоловічих сердець. Злата Огневич любить жіночні образи і Відверті розрізи