Український гурт go_a з'явився у гранд-фіналі Євробачення - 2021 у Роттердамі з піснею "Шум".

У суботу, 22 травня, відбувся пісенний конкурс Євробачення-2021, в якому виступили і представники України група Go_A з піснею "Шум". Номер музикантів вже встиг підкорити весь світ своєю неординарністю і набрав десятки мільйонів переглядів на просторах мережі.

Ще до початку фіналу букмекери підняли Go_A на 4 місце серед всієї учасників і оцінили шанси України на перемогу в 7%. Вперед вдалося вирватися лише Мальті, Франції та Італії з шансами 14, 19 і 27% відповідно.

У гранд-фіналі go_a з'явилися на сцені в своїх вже традиційних костюмах – солістка Катя Павленко постала в темному облягаючому вбранні із зеленою волохатою шубою, а інші учасники групи виступили в білих комбінезонах з переробленого пластику.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Музиканти виступали на спеціально встановленій Білій платформі, на якій також розташувалися білі дерева та інший реквізит.

Сенс їхньої пісні в прокиданні духу лісу навесні, а виконана вона чистою українською мовою, що додало ще більшої неординарності з боку іноземних глядачів.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Лариса Ніцой розповіла, чому варто підтримувати групу Go_A на Євробаченні цього року.

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Сморигін з бубном підтримав Go-A перед фіналом Євробачення.

Також Знай.uа писав, що Лорак згадала найкращі моменти з Сердючкою і Кіркоровим на Євробаченні.