Український гурт Go_A журналісти вже зустріли в аеропорту "Бориспіль" і музиканти відповіли на питання, що найбільше цікавлять публіку.

Як тільки учасники групи з'явилися в аеропорту "Бориспіль" після Євробачення вони відразу ж вирушили до журналістів, щоб дати невелике інтерв'ю. Солістка Катя Павленко попередила, що вони можуть плутати слова або відповідати не зовсім чітко, оскільки вони більше доби не спали. Відразу після фіналу конкурсу вони вирушили в Україну.

Першим завданням по поверненню додому музиканти відзначили сон, а також написання нової музики. Катя Павленко заявила, що їм надіслали масу привітань після фіналу, проте розбирати всі повідомлення вони планують не найближчим часом, адже попереду у них дуже багато роботи.

@thegrankin

Солистка делится эмоциями после финала 🥰 #Go_a #goa #eurovision #ukraine #shum #шум

♬ оригинальный звук - Сергей Гранкин

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Учасники go_a заявили, що за лаштунками Євробачення вони встигли познайомитися і подружитися з багатьма учасниками. Зокрема, вони грали в теніс і відпочивали разом з італійською групою Манескін, які стали виконавцями, дуже здружилися з представницею Австралії і співаком від Швейцарії. Більш того, з цим артистами go_a планують зробити колаборації.

Музиканти заявили, що дуже задоволені своїм 5 місцем, адже для них найголовнішим було голосування глядачів, а не міжнародних журі.

"По-перше ми розповіли, показали нашу музику, по-друге ми приїхали з величезною кількістю нових друзів, які у нас вже є, з якими ми вже спілкуємося, з різних країн. Ми цьому неймовірно щасливі, оскільки є можливість конектити культурно", - заявив учасник групи Тарас Шевченко.

Зараз артисти планують крім написання нової музики влаштовувати концерти, перший з яких відбудеться вже 30 травня в Києві.

Нагадаємо, що знайомі Каті Павленко з Go_A розкрили правду про її минуле до "Євробачення".

Як повідомляв портал Знай.uа, Go_A закохали в себе мільйони на фіналі "Євробачення" і повторили шлях Руслани.

Також Знай.uа писав, що Go_A розгойдали Євробачення своїм "Шумом", глядачі не витримали: "де аспірин?".