Під Одесою виявили кладовище дельфінів: пускали на дно з камінням, прив'язаними до хвостів

В Інтернеті з'явилися моторошні кадри, на яких зображено ціле кладовище дельфінів, хвости яких прив'язували до каменів за допомогою мотузки.

Екологи виявили дану знахідку на дні Чорного моря в акваторії Криму. На думку експертів, це роблять браконьєри - вони замітають свої сліди, адже Дельфіни частенько потрапляють в рибальські мережі і згодом гинуть. А приховують їх загибель вони за допомогою обважнення тіла вантажем і опускаючи його на дно.

Знайомі Каті Павленко з Go_A розкрили правду про її минуле до "Євробачення": "Голодне, холодне..."

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Шлях Катерини Павленко, солістки "Go_A", з самого дитинства дуже важкий, так як дівчинка росла без батька на околиці Ніжина, а її мама була військовою. Сусідка Валентина Пуховець ще до фіналу заявляла, що вона повинна виграти, тому що такій дитині пройти такий складний шлях дуже непросто. І весь населений пункт плакав від радості.

Go_A, фото: Instagram
Go_A, фото: Instagram

Аліменти на повнолітніх дітей: українцям пояснили, коли доведеться платити за "проблемними" рахунками

Відомий адвокат, яка іноді дає безкоштовні консультації, нагадала українцям про " проблемні аліменти"

Для всіх громадян, які мають відношення до виплати та отримання коштів у вигляді аліментів на утримання неповнолітньої дитини, з'явилися важливі новини. Так, правозахисниця і юрист Юлія Кулик пролила світло на питання про "проблемні виплати", які необхідно погашати навіть якщо дитині вже виповнилося 18 років.

аліменти, скріншот з відео
аліменти, скріншот з відео

Українець заплатив 170 гривень, щоб спілкуватися з сином, але Vodafone заборонив: "Не має права, поки..."

Клієнт " Vodafone "розповів, що за три дні з рахунку" зникли " 170 гривень на телефоні його сина. Нібито номер був підключений до однієї з платних послуг.

За словами чоловіка, мобільний рахунок був поповнений на 170 гривень, але вже через три дні гроші закінчилися. Коли нарешті вдалося поговорити з оператором, то з'ясувалося, що цей номер підключений до контент-послуги, а до якої саме - промовчали.

Магазин Vodafone, фото trademaster.ua
Магазин Vodafone, фото trademaster.ua

Клієнтка Приватбанку втратила дитячі виплати через лютий збій: "Шахраї списали..."

В останні кілька місяців українці стали все частіше скаржитися на сервіс одного з найбільших державних банків країни "ПриватБанк". Цього разу одна українка заявила, що з її рахунку списали понад 6 тисяч гривень.

Дівчина скаржиться на шахраїв і заявляє, що гроші видала їй держава на дитину і вона перебувала в той момент в декретній відпустці.

ПриватБанк, кадр з відео
ПриватБанк, кадр з відео