Користувачка мережі опублікувала відео, на якому зняла переможницю "Холостяка" Ганна Богдан і ще кількох учасниць у товаристві східних чоловіків.

Відповідне відео з'явилося в TikTok.

Ще в п'ятницю, 21 травня, стало відомо, що Ганна Богдан перемогла в 11 сезону "Холостяка" і продовжила будувати відносини з бізнесменом з Харкова Михайлом Заливако. Однак, глядачам припав не до смаку вибір холостяка, через що як саму учасницю, так і головного героя, переслідували негативні коментарі в соціальних мережах.

Ось нещодавно глядачі "Холостяка" виявили ще один привід для нападок на Ганну Богдан. Користувачка мережі зняла, як переможниця проекту разом з ще двома учасницями стоїть у товаристві чоловіків східної зовнішності.

"Вже з грузинами", - заявила автор відео.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

@irina_adller

#холостяк #шоу #зайка

♬ оригинальный звук - Иринa

У коментарях шанувальники відразу ж почали звинувачувати Анну Богдан в невірності і впізнали її подруг – також учасниць "Холостяка" Катерину і, імовірно, Юлію Карнаух. Інші користувачі навели й інші докази, що Михайло Заливако не залишився зі своєю обраницею.

Деякі також згадали про Юлію "Зайку", яку холостяк кинув у фінальному випуску. Пильні шанувальники заявили, що на сніданок дівчина приготувала гречку з сосисками і курячими яйцями, якими обіцяла годувати Михайла Заливако вранці.

Нагадаємо, що Михайло Заливако знайшов "серце" проекту, і це не Богдан: "був у кайфі".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анну Богдан засікли з двома подружками після фіналу "Холостяка": заміж і не думає.

Також Знай.uа писав, що відкинута "Холостяком" Юля "Зайка" зважилася на одкровення після фіналу: "через приниження і зраду"