Переможниця 11 сезону "Холостяка" Анна Богдан похвалилася розкішним образом з недавньої вечірки і поцікавилася у шанувальників, на що вони звертають увагу при знайомстві з чоловіком.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Нещодавно стало відомо, що герой "Холостяка" Михайло Заливако вибрав у фіналі Анну Богдан, що вкрай не сподобалося телеглядачам. Дівчина з початку сезону була неприйнятна шанувальникам проекту, оскільки здалася лицемірною і нещирою.

Холостяк / скріншот з відео
Холостяк / скріншот з відео

Однак, сама Анна Богдан вважає за краще не звертати увагу на образи на свою адресу і продовжує вести активне життя в соцмережах. Цього разу обраниця Михайла Заливако показала результат перевтілення з недавнього заходу. Їй зробили елегантну укладку, вирівнявши кучері, а також яскравий макіяж, який змінив дівчину до невпізнання.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Під постом Богдан поцікавилася у шанувальників, на що вони в першу чергу дивляться при зустрічі з чоловіком. Деякі поставилися до питання серйозно і перерахували список речей, на які звертають увагу. Інші ж почали жартувати щодо її слів про весілля в замку і трьох дітей, а хтось навіть заявив, що в цьому образі Анна схожа на Юлію "Зайку".

Нагадаємо, що "Холостяк" Заливако спантеличив українців дивним зізнанням:"пожартував, коли вибрав Богдан".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Богдан показала результат перевтілення зі своєю колишньою суперницею Джесікою Чеги.

Також Знай.uа писав, що Михайло Заливако зробив несподівану заяву після свого фінального вибору.