Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська поділилася з багатотисячною армією шанувальників свіжим роликом в Insta Stories, в якому розповіла про складний період у школі.

Так, 35-річна артистка зізналася, що останній дзвінок здавався їй кінцем нормального життя. Як відомо, саме в цей день у багатьох українських школах відбувся останній дзвоник, коли старшокласники вступають у новий життєвий етап і стають самостійними. Співачка дала важливу пораду підліткам.

"Згадала свій останній дзвінок і як я плакала. Мені здавалося, що нормальне життя закінчилося. А попереду доросле. Бути дорослим це просто відповідальність за себе і все, що відбувається з тобою. Почуття дивне, але кльове! Це як осідлати аватара. Будьте успішними: робіть тільки те, від чого метелики в животі", - зазначила кума Дзідзьо.

Оля Цибульська, скріншот з Insta Stories

Оля Цибульська, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська розповіла про "подвиг" заради кохання: порвала сукню і промокла до нитки. Співачка відверто зізналася, що все пішло не за планом.

Нагадаємо, Оля Цибульська згадала про Наталю Могилевську і змінилася в обличчі: "Плакала. Ображатися".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Цибульська пояснила, чому Slavia звинувачує її в розлученні з Дзідзьо: "Добре розуміє".

Також портал Знай.uа писав, як колишня Узєлкова Марина Боржемська показала, як після карантину запалила разом з кумою Дзідзьо Олею Цибульською: "Дякую".