Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також зірка часто ділиться красивими публікаціями в Instagram.

Нещодавно на одній з фан-сторінок 36-річної знаменитості в соцмережі опублікували смішне відео, зняте під час участі Тіни в шоу "Хто зверху?" на Новому каналі.

Так, ведучий Сергій Притула і його команда, в яку входив чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес і чоловік Каті Осадчої Юрій Горбунов, не змогли відгадати пісню Кароль "Йди на життя". У свою чергу співачка відразу зрозуміла, що це її композиція і присоромила Притулу, коли той запитав: "Чия це пісня?"

"Дивилися цей випуск? Тіна занадто мила 🥰😻", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вова при*ігів", "Ой, вона там така мілашка)", "Клас!" - зазначили коментатори.

скріншот

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль пустила українців у ліжко, може отримати кожен: "Дарує відчуття".

Нагадаємо, Тіну Кароль затримали поліцейські, "відбулася" штрафом: "Головна порушниця". Співачка поділилася кумедним моментом зі своїх пригод у США.

Як повідомляв портал Знай.uа, солістка Kazka Зарицька стала "гуру" для українок з комплексами: "Будь собою".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль подарувала улюблену пісню серіалу "Невірна": "Хіти живуть поза часом". На каналі СТБ вийшов новий серіал, головним саундтреком якого стала пісня зірки "Полюс тяжіння".