Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також зірка часто ділиться красивими публікаціями в Instagram.

Нещодавно на одній з фан-сторінок 36-річної знаменитості в соцмережі опублікували зворушливе відео, яке в черговий раз підтверджує її службовий роман з молдавським виконавцем Даном Баланом.

У короткому ролику можна побачити момент під час 10-го сезону вокального шоу "Голос країни", коли ведуча Катерина Осадча запитала у пари, що між ними. Спочатку Дан відповів, що дружба, а потім посміхнувся і сказав: "Нашому лисеняті сьогодні 5 років". На це Тіна засоромилася і поцілувала співака в щоку.

"Додружилися 🥰❤️", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Вся Дантина чекає на лисеня 🥺💜🔗", "Завжди б таку дружбу 😹😻😻", "Настане і цей день і ми дізнаємося що між ними 🙏", - зазначили коментатори.

скріншот коментарів

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль пустила українців у ліжко, може отримати кожен: "дарує відчуття".

Нагадаємо, Тіна Кароль публічно присоромила Сергія Притулу і Володимира Дантеса: "Вова при*ігів".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль з'явилася перед українцями зі своєю маленькою копією: "Окремий вид мистецтва".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль подарувала улюблену пісню серіалу "Невірна": "Хіти живуть поза часом". На каналі СТБ вийшов новий серіал, головним саундтреком якого стала пісня зірки "Полюс тяжіння".