Популярна українська співачка Злата Огнєвіч (справжнє ім'я Інна Бордюг), яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії" Олега Ляшка, вже готується до другого сезону реаліті-шоу "Холостячка".

Нещодавно 35-річна знаменитість розмітила на своїй сторінці в соцмережі Instagram досить пікантний знімок, на якому вона позує в короткій сукні білосніжного кольору. У підписі до фото Злата зазначила, що постійно досліджує себе у всіх сферах життя.

"Будь собою. Будь собою. Будь собою.... Звідусіль твердять цю фразу! Та що там говорити, я сама частенько грішила нею. Якщо сприймати її занадто буквально - це помилковий шлях, що веде до ліні. Як душевної, так і фізичної. Зроби себе сам 🙌🏾 Зрозумій, що подобається: в житті, світовідчутті, людських відносинах, сексі, їжі та навіть ооооон в тому цікавому хлопцеві, який сидить за столиком навпроти 🙈😻 Я постійно себе досліджую, веду діалог з alter ego , який схожий на інтерв'ю. Єдина різниця - в цьому інтерв'ю я відповідаю на всі питання 😎", - написала Огнєвіч.

Раніше ми писали про те, що Злата Огнєвіч вирушила до Туреччини заради нового проекту: "Зйомки мрії". Співачка поділилася хорошими новинами.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Григорій Решетник зустрівся з "Холостячкою" Златою Огнєвіч, копія його дружини: "Це Христина".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостячка" Злата Огнєвіч поділилася своїм "кайфом": з чоловіком у машині.

Також портал Знай.uа писав, що гнів українців обрушився на Богдан і Мішу Заливака через фінал "Холостяка": "Аня його спокусила".