Сезон "Холостяка" з харківським бізнесменом Михайлом Заливаком, який шукав своє кохання серед компанії вродливих і відкритих дівчат, підійшов до кінця. Тепер шанувальники романтичного шоу побачили спецвипуск, куди прийшли відомі експерти, колишні учасниці, ведучі й сам Міша.

Виявилося, що Михайло в один момент попався під тиск українського психолога Наталії Холоденко, яка почала розпитувати хлопця разом з ведучим Гришею Решетником про те, навіщо він повернув до проєкту Юлію "Зайку".

Михайло Заливако, скріншот: YouTube
Михайло Заливако, скріншот: YouTube

Про це стало відомо завдяки новій публікації користувачки "irina_adller" в мережі TikTok.

@irina_adller

Часть 2 #холостяк #шоу #зайка

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
♬ оригинальный звук - Иринa

В один прекрасний момент Гриша Решетник запитав у Михайла: "А ти не шкодуєш, що повернув Юлію в проєкт?". На що сам Міша Заливако відповів: "Ні, не шкодую. Я дав собі шанс спробувати ще раз. Мені тоді здавалося, що це буде, як я собі думав". Відразу після відповіді Міші зірковий психолог Наталія Холоденко запитала: "Відчуваєш себе негідником? Те, що ти дав надію, а потім забрав?". Міша продовжив: "Я собі теж давав надію. У мене були почуття, у мене була симпатія сильна. Юля не одна була в усе це залучена!".

Анна Богдан, фото: Instagram
Анна Богдан, фото: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що Анна Богдан перемогла в цьому сезоні найромантичнішого проєкту в Україні. Дівчина останнім часом частенько радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 100 тисяч людей. Після фіналу справа доходить і до відеозаписів, на яких вона фігурує не одна. Найчастіше Анна проводить час з подругами, учасницями "Холостяка" - Юлією Карнаух і Катериною Жук.

Раніше повідомляли, Злата Огнєвіч готує бомбу в "Холостячці", українці в передчутті: "Запальничка".

Як повідомляв Знай.uа, Могилевська слідом за Кароль осідлала завидного холостяка: "їздять на мені, як хочуть".

Знай.uа писав, Міша Заливако продовжує зустрічатися з переможницею "Холостяка" Богдан: вибір зроблено.