16-річна дочка відомої української співачки Олі Полякової Маша активно веде свої сторінку в соціальній мережі Instagram, де регулярно публікує різноманітні фотографії та відео з життя.

А зараз дівчина засвітилася в компанії одного зі своїх численних друзів. Відповідні кадри з'явилися на особистій сторінці хлопця в Instagram.

Так, на фото нерозлучні друзі веселяться на скляному мосту в Києві, який в народі прозвали "міст Кличка". Хлопці танцюють і роблять загальні кадри.

"Як всі знають, я живу в Одесі.
У мене зараз з'явилося багато друзів з інших міст, з цього я зараз в останні час їжджу по різних містах для зустрічі зі своїми друзями, мені подобається те чим я займаюся і те що у мене з'явилося стільки нових крутих друзів.
А в яких ви містах останній раз були ?", - написав друг Маші Полякової під їх загальними фото.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Відомо, що сьогодні у друга Марії День народження. 16-річна дівчина привітала його зі святом у своїх сторіз.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Маша Полякова закрилася з подружкою в туалеті заради важливої справи: таке люблять всі дівчатка. Нещодавно 16-річна модель і блогерка розмістила в своїх Insta Stories досить пікантний кадр, зроблений в шкільному туалеті.

Як повідомляє портал «Знай.иа» 16-річна дочка Полякової в короткій сукні показала нескінченні ніжки: копія мами. Дівчина виставила фотографію зі своєю подругою Олександрою і привітала її з минулим Днем народження.

Також «Знай.иа " писав, що 16-річна дочка Полякової з гітарою вжарила відомий хіт:"Мама відпочиває". Маша Полякова заспівала популярний трек молоді " DEAD BLONDE-хлопчик на дев'ятці"