Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також зірка часто ділиться красивими публікаціями в Instagram.

Нещодавно на одній з фан-сторінок 36-річної знаменитості в соцмережі опублікували зворушливе відео, яке в черговий раз підтверджує її службовий роман з молдавським виконавцем Даном Баланом.

У короткому ролику можна побачити милі моменти з 10-го сезону вокального шоу "Голос країни", коли Тіна і Дан не приховували своїх почуттів один до одного. Також автор відео додав вставки з мультфільму з двома закоханими кроликами.

"Я був закоханий в неї таємно 🤫❤️", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Як Том і Джері 😍", "Божееее 😍 Це просто 🔥", "Відео чарівне, красиве! Як всі твої відео на сторінці! ❤❤💜💜👍👍 ", "Яка милота 🥰🥰🥰", "Дашаааа, це прекрасно 💓🥺 ти розбила мені сердечко 💔 сумую за ними нескінченно 💜💜💜", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Дан Балан вже планує з Тіною Кароль дитину: "Чекає на лисеня".

Нагадаємо, секрети стрункості Тіни Кароль розкрили в мережі: від скакалки до справжнього екстриму.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль публічно присоромила Сергія Притулу і Дантеса: "Вова при*ігів".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль пустила українців у ліжко, може отримати кожен: "Дарує відчуття".