Бізнесмен з Харкова і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі обрав Анну Богдан (Сторожук). У пост-шоу "Холостяк. Життя після проекту" стало відомо, що пара все ще разом і живе в Києві.

На офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram розмістили свіжий пост, в якому нагадали глядачам, як виглядали учасниці "Холостяка" у фінальному випуску пост-шоу. Так, на фотографіях зображені Анна Богдан, Джессіка Чегі, Дар'я Ставнича, Тетяна Шевцова, Олександра Миколюк, Єлизавета Крутікова, а також фіналістки Розалі Номбре та Юлія Бельченко.

"Які гарні 😍 Образ якої учасники у фінальному випуску вам сподобався найбільше? Пиши ім'я в коментарях 👇" - йдеться в публікації.

"Зайка ❤️❤️❤️", "Ліза ну зовсім не гарно тут вийшла 😮😮😮", "Зайка однозначно 😍", "Таня, Ліза, Розі 😍", "Юля 😍", - написали коментатори під постом.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, що українці помітили недобре у фіналі "Холостяка" – Мишко, стережися: "Перемогло зло".

Нагадаємо, "Холостячці" Златі Огнєвіч захотілося змін: "Я частенько грішила".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Богдан зізналася, що вони з "Холостяком" Заливаком приховали від усіх: "По секрету".

Також портал Знай.uа писав, чим запам'яталася найяскравіша учасниця "Холостяка" Юля "Зайка": за неї вболівали мільйони, а Заливако обрав Богдан.