Анна Богдан, Холостяк, фото з Instagram
Анна Богдан, Холостяк, фото з Instagram

Анна Богдан розсекретила, за що її покохав "Холостяк" Заливако

У своїх Insta Stories переможниця проєкту поділилася з багатотисячною аудиторією красивим роликом, на якому вона постала в новому образі – з вечірнім макіяжем і укладкою.

Батько в декреті, скріншот: YouTube
Батько в декреті, скріншот: YouTube

Українським чоловікам дозволили "сидіти в декреті" цілих три роки

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

З'явилася інформація, що в Україні нещодавно набув чинності Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення рівних можливостей матері та батька у догляді за дитиною". Даний Закон фактично зрівняв права чоловіків і жінок на декретну відпустку.

Кіоск з кавою, фото - Анатолій Дудник
Кіоск з кавою, фото - Анатолій Дудник

Кияни скаржаться на кіоски, що "виросли" на шляху у пішоходів

Мешканці столичної Солом'янки просять владу звернути увагу на конструкції, які розташовані на пішохідній частині та заважають проходу, а також псують загальний естетичний вигляд району. Про це йдеться в повідомленні молодіжної організації "Soloma.ua" у Facebook.

Віктор Павлік з колишньою дружиною і покійним сином, фото з Facebook
Віктор Павлік з колишньою дружиною і покійним сином, фото з Facebook

Колишня дружина Віктора Павліка згадала, як він пішов до коханки

Колись Катерина Репяхова була коханкою Віктора Павліка, який був у шлюбі з Ларисою Созаєвою. Жінці стало страшно після того, як вона дізналася про наявність молодої пасії. Вона почала звинувачувати себе і шукати в собі недоліки.

Святослав Вакарчук та alyona alyona, фото з Instagram
Святослав Вакарчук та alyona alyona, фото з Instagram

Святослав Вакарчук затесався до лав реперів, Alyona Alyona постаралася

Популярний український музикант, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, який нещодавно представив новий проєкт під назвою "Оранжерея", поділився свіжою публікацією в соцмережі Instagram.

Камери автофіксації в Києві, фото ITC.UA
Камери автофіксації в Києві, фото ITC.UA

Рік без прав і 13 тисяч гривень штрафу: водіям нагадали про покарання за перевищення швидкості

Українські поліцейські, які кілька місяців тому презентували в Києві нову систему автофіксації порушень ПДР, продовжують інформувати громадян про ситуацію на дорогах. Так, копи показали цікаву і пізнавальну інфографіку, в якій можна детально ознайомиться з розмірами штрафів в різних державах.