Відомий український продюсер, реп-виконавець і чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко (псевдонім Потап) часто ділиться з мільйонною армією шанувальників яскравими публікаціями в Instagram.

Нещодавно 40-річний артист презентував альбом "Без реклами", до якого увійшли треки з абсолютно новим звучанням. У четвер, 3 червня, Потап презентував незвичайне mood-відео до пісні під назвою "Екзорцизм". Ролик вже зібрав на YouTube 36 тисяч переглядів і безліч позитивних відгуків від фанатів.

На своїй сторінці в соцмережі Олексій опублікував фотографію, на якій він позує в образі головного героя кліпу "Екзорцизм" – у білій гамівній сорочці.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Красива і вдумлива пісня ❤️ А відео просто фантастика! ❤️ Знято дуже красиво 😍", "Чекаємо на кліп 😏", "В саме серце ❤️", "Але одне але. Екзорцизм нічого спільного зі гамівною сорочкою не має)😂", - написали коментатори.

Раніше ми писали про те, що Потап почав наслідувати голлівудській зірці, не впізнає навіть Настя Каменських: "Схожий на скелю".

Нагадаємо, Потап далеко від Насті Каменських засвітився з блондинкою в прозорій білизні: "Вигнання демонів".

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік Насті Каменських Потап пообіцяв таке, чого від нього ніхто не чекав: "Шансон?"

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських, Олександр Педан і Павло Зібров зізналися Києву в безмежній любові: "Місто ритму і мрії".