Бізнесмен з Харкова і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). У пост-шоу "Холостяк. Життя після проекту" стало відомо, що пара все ще разом і живе в Києві.

Переможниця проекту вирішила відповісти на найпопулярніше питання багатотисячної аудиторії в Insta Stories.

"Який у вас зріст?) ", "А скільки у тобі зросту?", "А який у тебе зріст???" - цікавляться підписники.

Анна Богдан, Холостяк, фото з Instagram
Анна Богдан, Холостяк, фото з Instagram

Богдан чесно зізналася, що у неї зріст 177 сантиметрів. Варто зазначити, що саме довгі ноги дівчини підкорили Михайла Заливака на першій вечірці. Тоді Анна підкреслила їх розкішною вечірньою сукнею з довгим вирізом на стегні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Анна Богдан, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Анну Богдан "розгромили" через улюбленицю мільйонів Юлі "Зайки": "Схаменіться, люди!" Обраниця "Холостяка" вперше поскаржилася на недоброзичливців, які пишуть їй образи в особистих повідомленнях.

Нагадаємо, українці обрали найчарівнішу учасницю "Холостяка", і це не Анна Богдан.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юля "Зайка" з "Холостяка" проговорилася про смертельну хворобу: "Ніхто не застрахований". Дівчина зачепила дуже важливу тему в соцмережах – онкологію.

Також портал Знай.uа писав, чим запам'яталася найяскравіша учасниця "Холостяка" Юля "Зайка": за неї вболівали мільйони, а Заливако обрав Богдан.