Михайло Поплавський, скріншот: Youtube
Михайло Поплавський, скріншот: Youtube

71-річний Михайло Поплавський втер носа Каті Павленко з Go_A

Поплавський записав відео під новий тренд в якості пісні Go_A "Шум", з якою колектив представляв Україну на "Євробаченні" в 2021 році. Гурт на чолі з Катею Павленко посів п'яте місце у фіналі, і друге в результаті тільки глядацького голосування.

пенсіонери, скріншот з відео
пенсіонери, скріншот з відео

У Мінсоцполітики показали нові пенсії і назвали дату перерахунку

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За словами глави відомства Марини Лазебної, в рамках соціального діалогу Мінсоцполітики опрацьовано, Урядом схвалено і внесено на розгляд Верховної Ради України проєкт Закону № 4668, яким відновлюється індексація пенсій для всіх категорій пенсіонерів та встановлюється дата індексації - 1 березня.

Школяр, який заявив про теракти, скріншот: Telegram
Школяр, який заявив про теракти, скріншот: Telegram

Український 11-класник "готував" теракти відразу в двох школах

Прес-секретар Управління СБУ (Служби безпеки України) в Харківській області Владислав Абдула на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook поділився інформацією про одинадцятикласника з Харкова, який заявив про загрозу теракту відразу в двох українських школах.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

"Холостячка" Злата Огнєвіч видавила свої лимончики

Майбутня "Холостячка" поділилася двома дуже спокусливими фотографіями, на яких постала в літній сукні з лимонами. На першому знімку у неї оголилася одна ніжка, а на другому, розставивши ноги, Злата показала пристрасть - її груди майже вилізли з сукні, поки вона чавила сік з лимонів.

Затримання, скріншот: YouTube
Затримання, скріншот: YouTube

Двоє росіян здійснили заплив, щоб перетнути кордон України

Двоє громадян Росії незаконно припливли до України. Свої дії вони пояснили бажанням відпочити на Чорному морі. Двох росіян затримали в Харківській області. Для того щоб перетнути кордон, вони пропливли по прикордонній частині річки Ворскла.