Людмила Балан – телеведуча з Молдови, а також рідна мама тренера 10 сезону українського вокального шоу "Голос країни" Дана Балана, якому приписують службовий роман з народною артисткою України, колегою Тіною Кароль.

Минулого року Людмила приїжджала в Україну на зйомки "Голос країни", де і познайомилася зі співачкою. З того часу її називають свекрухою Тіни. До речі, зараз за життям мами молдавського мачо стежить більше 30 тисяч людей, який вона часто радує сімейними фото і відео.

Цього разу 63-річна телеведуча розмістила кумедне відео, на якому вона з'явилася в полі з червоними маками в коротенькій білосніжній сукні. Під веселу музику Балан танцювала на камеру.

"Вже скоро... ❤️🙏 Зйомки кліпу на нову пісню "Вже пізно", - підписала смішний ролик Людмила.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Мама Люда красуняяяяя 😍💜", "Наша улюблена 😍😍😍", "Мама-Люда 😍", "Рідна наша, як же ми сумували ❤️🔥", "Людмила, Ви чудова ❤️❤️❤️", - зазначили в коментарях користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що мама Дана Балана вперше показала улюблену жінку співака: "Подаруй їй радість".

Нагадаємо, 63-річна мама Дан Балана помолилася під "дощем" з пелюсток: "Голос пронизаний світлом і вогнем".

Як повідомляв портал Знай.uа, 63-річна мама Дана Балана розповіла про важке захворювання: "Життя може обірватися раптово".

Також портал Знай.uа писав, що 63-річна мама Дан Балана показала свою слабкість, Кароль потрібно врахувати: "Піднімає настрій".