Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить радувати шанувальників свіжими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежить більше 7 мільйонів підписників.

Цього разу красуня вирішила показати, як їй вдається підтримувати струнку фігуру. Йдеться про фізичні вправи на різну групу м'язів.

Так, Лобода показала серію вправ, які вона виконала просто в гримерці на підлозі і при повному макіяжі.

Для занять спортом красуня вибрала спортивний чорний топік і білі лосини.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Немає у мене вихідних...

і не буде)

Ми завжди в строю 😉 🤸 🎤 🎧 ", - підписала відео артистка.

"Я ледве дихаю тільки від перегляду ♪ ось це праця сила♪", " Вам волосся не заважає ? Зовнішність - праця і важка", " клас😻 справжня трудяга❤", " ось вона - ціна ідеальної форми👏👏👏👏🔥🔥🔥🔥🔥", "Лобода - назавжди Лобода! Ви крута!!!🔥 🔥 🔥 ", "Захоплююся!!! Супер!!!) ", "Така суєта і любов тілу! 😂 ", "Ви наша величезна мотивація!!!! ❤️❤️❤️", " Замучить адже? 😁 Мені навіть дивитися на це боляче😘", - писали в коментраиях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Як виглядала Лобода під час Віагри і в "вільному плаванні", українці не вірять очам: "Мумія". Цього разу шанувальники Лободи вирішили запитати найвідданіших фанатів про те, що вони помітили в змінах Світлани Лободи за цілих 12 років.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Світлана Лобода вперше заспівала з малятком на сцені: дівчинка знає пісні напам'ять. У мережі знайшли зворушливий ролик за участю Світлани Лободи

Також «Знай.иа " писав, що 38-річна Світлана Лобода оголила засмаглі ноги в пікантному боді:"а всередині солона". Нещодавно знаменитість стала героїнею обкладинки російського глянцю "Top Beauty", примірявши досить пікантний образ.