Ярослав Амосов, скріншот з відео
Ярослав Амосов, скріншот з відео

Перша перемога українця: Ярослав Амосов став чемпіоном ММА

27-річний Ярослав Амосов став першим в історії України чемпіоном MMA. Наш боєць завоював титул у зоряного Дугласа Ліми в рамках Bellator 260. Дуглас Ліма - 3-разовий чемпіон світу в напівсередній вазі, і найдовший володар пояса. Сумарно бразилець володів ним більше чотирьох років.

ПриватБанк, фото: скріншот з відео
ПриватБанк, фото: скріншот з відео

ПриватБанк випустив карти на підтримку ЛГБТ-спільноти, клієнти масово тікають

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нещодавно державний банк "ПриватБанк" з нагоди місяця захисту прав ЛГБТ-спільноти випустив спеціальні банківські картки. Через це українці почали різати свої карти і закривати рахунки в цьому банку. Цікаво, що для багатьох європейських країн акції в "місяць прайду" - стандартна практика.

Газ, скрін, відео YouTube
Газ, скрін, відео YouTube

Влітку дешевше, взимку дорожче: українцям розповіли, як змінюватиметься ціна газу

Ціна на газ для населення цього літа може трохи знизитися, а ближче до зими – знову піднятися. Як зазначається, вже з травня цього року українцям постачають природний газ за новими правилами. Для всіх побутових споживачів встановлено річний тариф, якого повинні дотримуватися всі постачальники.

Павло Розенко, скріншот відео
Павло Розенко, скріншот відео

Наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь пояснила, що робити з аферистами

Телеведуча вирішила в черговий раз нагадати підписникам, як не потрапити на аферистів орендуючи квартиру. За її словами, її дірект завалено запитами про аферу - бронь за квартиру. Олена-Крістіна нагадала, що якщо ви знайшли квартиру для знімання, а її господар "дивним" чином знаходиться в іншому місті і пропонує перевести гроші за бронь або скинути завдаток, то з вами говорить аферист.

Поліція, Фото ілюстративне: Facebook
Поліція, Фото ілюстративне: Facebook

16-річний підліток бив дівчат ногами і руками, тепер загрожує термін

Стало відомо про те, що в Харкові 16-річний хлопець жорстоко познущався над дівчатками, все це потрапило на відео і завірусилося в мережі. Тепер на підлітка чекає покарання. Олександру Таранику загрожує тепер кримінальна відповідальність, як повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко у своєму пості в соціальній мережі Facebook.