Відомий українцям по романтичному шоу "Холостяк" грузинський красень Іраклі Макацарія проводить авторські Тури по всій своїй Батьківщині. Цікаво, що українські зірки зі своїми другими половинками відвідали Грузію і провели незабутній вечір в Мцхеті. Шоумен Іраклі Макацарія вперше прокоментував стосунки з новою коханою, яка молодша за нього на 17 років.

Про це стало відомо завдяки новому випуску "Світське життя" з Катериною Осадчою, який вже доступний в мережі YouTube.

Іраклі Макацарія і Катя Осадча, скріншот: YouTube
Іраклі Макацарія і Катя Осадча, скріншот: YouTube

Катя Осадча під час невеликого інтерв'ю запитала грузина про його нову дівчину, а також спробувала дізнатися, наскільки серйозно Іраклі до них ставиться.

"Скажу тобі відверто. На щастя, ця різниця у віці нас з лозою не турбує. Нам дуже добре разом і я її дуже люблю, а це найголовніше... У нас серйозні стосунки, але я намагаюся на цю тему багато не говорити. Просто порадійте за мене, все прекрасно", - розповів Іраклі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що не так давно Ліза опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram опитувальник, в якому всі бажаючі могли задавати свої питання, і шанувальники зупинилися на одній з stories більш уважно. Хтось написав їй туди величезну кількість сердечок, на що вона відповіла роликом з хлопцем в машині, який цілує її руку. Найімовірніше, це якийсь родич, однак, сердечко фанатів пари почало битися швидше.

Раніше повідомляли, поцілував руку і відвіз: кохана "Холостяка" Іраклі Макацарії сховалася з невідомим чоловіком.

Як повідомляв Знай.uа, Віра Кекелія з кварталу разом з Анітою Луценко покрутили пружними попками.

Знай.uа писав, 19-річна дівчина Макацарії змусила коханого смикати ніжками в стилі TikTok.