Працівники телебачення Польщі переплутали прапори України та Росії під час анонсів матчів.

Після закінчення заключної зустрічі 12-го туру, працівники TVP Sport виклали плашку наступних матчів, не змінивши прапори з попередніх, передає портал Инсайдер.uа.

Зокрема Україну показали під російським прапором, Голландію - під бельгійським. Збірну Австрії показали під данським прапором, Англію - під прапором збірної Уельсу, а Хорватію в кольорах Швейцарії.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Зазначимо, що 11 червня 2021 року розпочався довгоочікуваний Чемпіонат для всіх футбольних фанатів "Євро-2020", який раніше був перенесений через пандемію коронавірусу (COVID-19). Приставка 2020 залишилася як комерційний хід. Це перший Чемпіонат Європи, який проводиться не на території однієї конкретної країни, а на стадіонах різних держав.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

У першому матчі між собою зіткнулися збірні Італії та Туреччини на стадіоні "Олімпіко" о 22:00 за київським часом. У підсумку господарі виграли з рахунком 3: 0. У суботу відбулося цілих три поєдинки між Уельсом і Швейцарією, між Данією і Фінляндією, в ході якого сталося страшне - втратив свідомість лідер данської збірної - Крістіан Еріксен.

Українці все ж чекають матч своєї збірної, який відбудеться вже сьогодні, о 22:00, проти Нідерландів.

Нагадаємо, матч Євро-2020 перервали через втрату свідомості Крістіана Еріксена

Як повідомляв " Знай.ua", " Євро-2020" почався з перемоги Італії проти Туреччини: не залишили шансу в Римі

Знай.ua писав, УЄФА здивував "компромісом" щодо форми нашої збірної: більше Криму, Донбасу і " Слава Україні!"