Jerry Heil написала "молодіжну" версію гімну України: "Вводить в стан болю"

Відома українська співачка і YouTuber Jerry Heil любить радувати своїх шанувальників різноманітними фото і відео на своїй особистій сторінці в Instagram, де за її життям стежать понад 175 тисяч фоловерів.

Зараз красуня вирішила презентувати передплатникам свою версію гімну України, який вона написала після того, як зійшлася на думці з шанувальниками, що діючий гімн "вводить в стан болю за державу".

"Монобанк" змусив клієнта милуватися на сумного кота - "4-а доба…"

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Українець поскаржився на незадовільну роботу служби підтримки "Монобанку", яка не тільки не допомогла вирішити проблему, але ще і посилила її. Про це він написав на сторінці сайту «Мінфін».

"Самий кошмарний саппорт, з яким я стикався взагалі коли-небудь. Відповідають швидко, але ціна за це, я так розумію, ліміт часу, скільки можуть витратити на клієнта», - пише ображений клієн.

Монобанк, фото з відкритих джерел
Монобанк, фото з відкритих джерел

Збірну України представили під російським прапором на Євро-2020: дивовижний конфуз від поляків

Працівники телебачення Польщі переплутали прапори України та Росії під час анонсів матчів.

Після закінчення заключної зустрічі 12-го туру, працівники TVP Sport виклали плашку наступних матчів, не змінивши прапори з попередніх, передає портал Инсайдер.иа.

Не приймають дитину в школу? Освітній омбудсмен розповів, що робити

Освітній омбудсмен розповів, що робити батькам, які стикаються з відмовами під час влаштування своїх дітей до школи.

Батьки, які намагаються влаштувати своїх дітей в перший клас, масово заявляють, що районні управління освіти розподілили навчальні заклади таїмо чином, що потрапити в найближчу школу за місцем проживання дуже складно, як повідомляє портал Номер один.

Крім цього, школи вимагають довідки, не передбачені за законом. Проблема в тому, що діти часто виявляються не прописаним в будинку, прив'язаному до необхідної школі.

Школа, фото: Zirkova40 Facebook
Школа, фото: Zirkova40 Facebook

Анастасія Стоцька показала підрослу дочку і сина-копію Кіркорова: "Вирішили повернутися"

Відома російська співачка і актриса українського походження, а також протеже короля поп-музики Філіпа Кіркорова, Анастасія Стоцька любить радувати публіку різноманітними фото і відео з життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 480 тисяч чоловік.

Цього разу Анастасія розповіла, як відпочила зі своїми дітьми в готелі в Підмосков'ї.

Як зазначила співачка, готель може похвалитися європейським рівнем сервісу і різноманітністю розваг на "будь-який колір і смак".