Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить радувати шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram. Відомо, що за життям артистки стежить більше 6 мільйонів підписників.

У понеділок, 14 червня, артистка вперше прокоментувала рішення Нателли Кропивіної про припинення з нею будь-якої співпраці. Лобода зазначила, що не схвалює коментарі експродюсера з приводу Філіпа Кіркорова і репера Дави.

"Хочу підкреслити, що я не схвалюю коментар Нателли, і вважаю, що подібна форма вираження емоцій неприпустима. При цьому, я залишаю за кожним право робити помилки, визнавати їх, виправляти. Знаючи Нателлу добре, я можу припустити, що вона шкодує про те, що сталося.

Світлана Лобода і Нателла Крапівіна, фото з Instagram
Світлана Лобода і Нателла Крапівіна, фото з Instagram

А я шкодую про рішення Нателли піти з проекту, але з повагою приймаю його. Наша співпраця протягом 11 років - це не те, що можна викинути з пам'яті, забути. Я вдячна Нателлі за все, що було за ці роки, і я хочу сказати, що вона була і залишається частиною моєї сім'ї. І так буде завжди. P.s. Ми давно шукали людину на посаду концертного директора", - написала співачка в Instagram.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також Світлана додала, що в її житті продюсерів більше не буде.

Світлана Лобода і Нателла Крапівіна, фото з Instagram

Нагадаємо, Нателла Крапівіна пішла від Світлани Лободи після скандалу з Філіпом Кіркоровим: "Яйця розміром з будинок".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Собчак проїхалася по експродюсеру Лободи Нателлі через Кіркорова: "П*здонула зайвого".

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода показала, що стоїть за ідеальною фігурою: "Ледве дихаю".