Олександр Еллерт, фото з Instagram
Олександр Еллерт, фото з Instagram

У стосунках Еллерта з "Холостячкою" Мішиною спливла ще одна жінка

Олександр Еллерт продемонстрував фотографію своєї мами у відповідь на питання підписника. Відомий автор-сценарист "Кварталу 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт постійно ділиться зі своїми шанувальниками різними знімками.

Slavia, фото з Instagram
Slavia, фото з Instagram

Співачка Slavia показала Дзідзьо, кого він втратив

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Артистка розмістила в Insta Stories ролик, на якому видно як вона дивиться фільм в кінотеатрі "Круелла". Ярослава поцікавилася у підписників, хто з них дивився його і чи сподобалося їм. Потім колишня дружина Дзідзьо похизувалася нарядом, який вона одягла на зустріч з "другом" – коротку чорну спідницю, жакет, світлу блузку і туфлі на високих підборах.

Святослав Вакарчук з прихильницями, фото з Інстаграму
Святослав Вакарчук з прихильницями, фото з Інстаграму

Святослав Вакарчук після заяви про розлучення знайшов як розважитися

Відомий український музикант і лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук нещодавно просто шокував своїх шанувальників заявою про розлучення зі своєю дружиною. У Instargam з'явилися фотографії, на яких Святослав Вакарчук фотографується в компанії молодих дівчат в ресторані в Луцьку.

Абітурієнти. Скрін, відео YouTube
Абітурієнти. Скрін, відео YouTube

Абітурієнтам пояснили, як працює алгоритм адресного розміщення

Заяви вступників під час роботи алгоритму адресного розміщення розглядаються почергово, а не одномоментно. Про це розповіли у відеороз'ясненні від Міністерства освіти і науки України. У своєму ролику МОН відповідає на найбільш поширені питання, які турбують майбутніх студентів та їхніх батьків.

Електронні трудові в Україні, скріншот: YouTube
Електронні трудові в Україні, скріншот: YouTube

Попрощайтеся з паперовими трудовими книжками: як оформити стаж в електронному вигляді і не втратити пенсію

В Україні почали працювати електронні трудові книжки. Відомо, що перехід на новий формат триватиме протягом п'яти років. За словами експертів, електронні трудові спростять процес автоматичного призначення пенсії. Є кілька нюансів, які повинні знати громадяни.