Дружина відомого українського коміка і зірки шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрія Ткача Вікторія досить часто радує багатотисячну аудиторію зворушливими сімейними фотографіями в Instagram.

Нещодавно Вікторія поїхала на відпочинок у Запорізьку область з 6-річною донькою Елізаветою, яку шанувальники зіркової пари також знають, як "крихітку Ліззі". Там вони купаються в Азовському морі, загоряють на піщаних пляжах і відпочивають від зіркової глави сімейства.

На опублікованому знімку зображена маленька Ліза в красивому купальнику бірюзового кольору. Дівчинка стоїть на пляжі з величезним яскравим матрацом у руках. У підписі до фото зіркова мама зазначила, що за 16 днів на відпочинку отримала багато "емоцій і насичення прекрасним місцем".

"Пора додому 🚂 Сьогодні крайній день відпочинку... Точнее точніше (як сказала Лізі ) останній робочий день 🤣 ..)))!!! Завтра в Дніпро і потім Київ, рідний Київ ..))) За ці 16 днів було багато яскравих фарб, емоцій і насичення прекрасним місцем! 🧡💛💚" - зазначила Вікторія.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

донька Юрія Ткача, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Юрій Ткач з "Квартал 95" показав нову подружку: "Знайомтеся". Комік опублікував на своїй сторінці дуже зворушливий ролик.

Нагадаємо, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" рвонула на відпочинок без чоловіка і пошкодувала про це.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач з "Квартал 95" відчув на собі біль усіх євробляхерів: "Не бита, не фарбована". Комік показав усім іржаву "ластівку".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" зважився на неможливе: "Чекати немає сил". Артист захотів перевірити водичку на початку літа.