Відомий український психолог Наталія Холоденко поділилася з багатотисячною аудиторією в Instagram свіжим постом, в якому залишила свою думку про блогерів і зірок соцмережі.

На опублікованому фото колишня учасниця "Танців з зірками" позує зі своєю молодшою донькою Вів'єн, при цьому вони обидві в красивих коронах.

"Антипрофесіоналізм – ось як би я назвала останнє десятиліття. Людство, напевно, чимось заслужило подібне невігластво в кожній сфері життя. Епоха на хайпі, скандалісти популярніші за експертів. Я дивлюся онлайн-розбори інфоциган, і у мене волосся дибки. Люди обкладають себе статусами, підписниками, навіть дипломи купують, але це дикість.

Наталія Холоденко, фото: Instagram
Наталія Холоденко, фото: Instagram

Пісні співають безголосі, не відрізняють кварту від квінти, дієз від бемоля, до мажор від ля мінор. Психологічні консультації проводять неповноцінні і непророблені. Я не хочу називати імен, але і "лікарів" знаю з мільйонними підписками, що віщають вдень і вночі, у яких ніякого статусу в медицині, немає живого прийому і т. д. Що робити? Тільки підвищувати особисту експертність у життєво важливих напрямках!" - написала Холоденко.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Наталія Холоденко з донькою, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що заміжня учасниця "Танців з зірками" Холоденко з'явилася в компанії колишнього Ірини Білик: "Стан закоханості".

Нагадаємо, Наталія Холоденко прийшла на пост-шоу "Холостяка": "Не розумію, але вчуся".

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталія Холоденко повідала веселу історію схуднення.

Також портал Знай.uа писав, що Наталія Холоденко розповіла, чому почала голодування: "Очищення організму".