"Це життя...": глава Мінсоцполітики Марина Лазебна розповіла, як пенсіонерам виживати на 2 тисячі гривень

Коса знайшла на камінь. У глави Міністерства соціальної політики України Марини Лазебної запитали, який у неї розмір заробітної плати. Також Лазебена зізналася, що обізнана про "мізерні пенсії більшості українців".

Про це стало відомо завдяки невеликому коментарю Марини Лазебної для оного з українських телеканалів.

Телеведуча запитала у міністра про рівень її зарплати на тлі пенсії в 2 тисячі гривень, на яку дуже важко прожити.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дружина Павлика Катя Репьяхова поскаржилася на хейт в соцмережах- "Народила заради піару"

Нещодавно народила первістка дружина співака і композитора Віктора Павліка Катя Репьяхова здивована хейтом під постом про пологи. Вона стверджує, що писала його не заради піару, а тому що був запит від передплатників, яких за останній місяць стало на 20 тисяч більше.

"Я розумію, що в своєму блозі повинна бути щирою. Якщо щось в житті відбувається, я не можу робити вигляд, що цього не відбувається. І коли я бачу деякі коментарі під постом... Блог-це величезна праця. Хтось написав»Ви заради піару це написали". У мене аудиторія збільшилася в два рази після пологів. Напевно, ще не всі зрозуміли, що мій блог точно не про піар, пристрасті і розбирання. Люди, що з вами, який піар?»,- обурюється молода матуся.

Катя Репьяхова та Віктор Павлік / фото: instagram
Катя Репьяхова та Віктор Павлік / фото: instagram

Українець з карткою "ПриватБанк" отримав десятикратне обмеження рахунку: "Змушують себе душити..."

В останні кілька місяців стали все частіше скаржитися на сервіс одного з найбільших українських банків "ПриватБанк". Цього разу українець з карткою банку заявив, що йому "не дають жити" обмеження. Відомо, що правилами банку передбачено всього 10 переказів на місяць за системою Payoneer.
Про це стало відомо завдяки новому повідомленню

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Похід до суду, вилучення авто і закритий кордон: українцям показали всі витікаючі по боргах за комуналку

З різних джерел українці дізнаються, що в країні зростає борг населення за комунальні послуги. На прикладі міста Маріуполь наші читачі можуть дізнатися, які санкції застосовуються до злісних неплатників. Компанії, які здійснюють постачання комунальних послуг продовжують активно діяти, щоб стягнути свої гроші.

Про це стало відомо завдяки сюжету журналістів "Маріупольського телебачення", який вже доступний в мережі YouTube.

"Створена робоча група зі стягнення заборгованості. Тільки за червень місяць ця група підготувала позовів до суду близько тисячі", - заявив Максим Луговець, керівник відділу "Маріупольтепломережа".

Українцю зіпсували дорогий багаж на літаку МАУ і пообіцяли заплатити: "Паскудне ставлення..."

В Україні триває літо, а разом з ним і так званий сезон відпусток. Українці їдуть з літа в літо-відпочивати, куди зараз ще пускають. Крім того, що вибір країн для відпочинку вельми обмежений, є ще й проблеми з авіаперельотами.

Так, пасажир компанії МАУ по прильоту додому виявив, що його дорога валіза привели в непридатність, відламавши колесо.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного пасажира на сайті для відгуків Otzovik.

Літаки МАУ, скріншот: YouTube
Літаки МАУ, скріншот: YouTube