Британський історик і біограф Роберт Лейсі заявив у своїй книзі "Битва братів: Вільям і Гаррі – дружба і ворожнеча", що принц Вільям не може пробачити Меган Маркл за те, що вона "вкрала" його брата.

Як повідомляє видання The Sun, герцог Кембриджський вважає, що дружина брата "підриває дорогоцінні принципи монархії". Після переїзду Гаррі і Меган він відчуває себе "скривдженим і зрадженим", а його дружина Кейт Міддлтон завжди "побоювалася" Маркл.

Принц Гаррі і Меган Маркл, фото Gettyimages
Принц Гаррі і Меган Маркл, фото Gettyimages

У книзі вказується, що саме принц Вільям вигнав молодшого брата з дружиною з Кенсінгтонського палацу в 2018 році, після того, як глава PR-служби розповів йому про скарги співробітників на нестерпну поведінку Меган Маркл. Принц Гаррі дізнався про це, через що образився на брата і не став відповідати на його дзвінки.

Принци Вільям та Гаррі, фото: Getty
Принци Вільям та Гаррі, фото: Getty

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Вільям був вкрай схвильований, одразу подзвонив Гаррі – розмова була на підвищених тонах, і Гаррі навіть кинув слухавку", - зазначив у книзі Лейсі.

Варто зазначити, що 21 червня герцог Кембриджський святкує 39-річні. На офіційній сторінці Єлизавети II в Instagram опублікували фото, на якому зображені принц Вільям, Кейт Міддлтон і їхні діти – принц Джордж, принцеса Шарлотта, принц Луї.

"Бажаємо герцогу Кембриджському щасливого дня народження", - зазначили в публікації.

скріншот

Раніше ми писали про те, що Меган Маркл і принц Гаррі після народження дитини відкрили всі карти Єлизавети, королева обурюється: "Це брехня".

Нагадаємо, Кейт Міддлтон не може побачити племінницю, Меган Маркл і принц Гаррі просто мовчать: "Усього найкращого".

Як повідомляв портал Знай.uа, відомий телеведучий висміяв зізнання Меган Маркл про депресію і суїцидальні плани: "Не вірю жодному слову".

Також портал Знай.uа писав, що онук Єлизавети II принц Гаррі знову збовтнув зайвого про королівську сім'ю: "Мені соромно за..."