Фото МВС України
Фото МВС України

Затопило 80 будинків і 150 ділянок: українці розбирають наслідки злив

Негода наробила лиха у Чернівецькій області, рятувальникам доводиться ліквідувати наслідки стихії та відкачувати воду. Внаслідок зливи у Чернівецькій області підтопило підвальні приміщення житлових будинків та домогосподарства. Зокрема відбулося підтоплення дощовими потоками 80 житлових будинків у 8 населених пунктах, 150 присадибних ділянок.

Україна - Австрія, фото: Instagram
Україна - Австрія, фото: Instagram

Україна програла вирішальний матч проти Австрії на Євро-2020

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

21 червня 2021 року, відбулися вирішальні матчі групи C на цьому етапі чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020). У першому таймі, на 21 хвилині збірна України пропустила гол, який забив Крістоф Баумгартнер. У підсумку Австрія обіграла Україну з рахунком 1-0.

Леся Нікітюк, скрін, відео YouTube
Леся Нікітюк, скрін, відео YouTube

Леся Нікітюк закинула дієти і "підсіла" на солоденьке

33-річна Нікітюк показала у своїх Insta Stories, як вона проводить літні дні на дачі. Так, ведуча похизувалася, які вкусняшки може собі дозволити, незважаючи на струнку підтягнуту фігуру. Багато дівчат дотримуються суворих дієт, щоб до літа привести тіло в порядок і комфортно себе почувати на пляжі. Однак, Леся не обтяжує себе цим і насолоджується смачною їжею на відпочинку.

Віктор Павлік, фото з Facebook
Віктор Павлік, фото з Facebook

Віктор Павлік в обнімку зі спокусливою блондинкою подражнив дружину після пологів

Ще в 2012 році виконавець поділився фотографією, на якій він зображений зі своєю колегою по сцені Наталією Валевською. Однак прокоментувати знімок співачка вирішила тільки через 9 років, мабуть, вона згадала минулі часу і відчула ностальгію. Валевська зазначила, що фото було зроблено давно, але здається ніби це було нещодавно.

Спека в Україні, фото РБК
Спека в Україні, фото РБК

Погода 22 червня обіцяє рекордну спеку в Україні

У вівторок, 22 червня, по всій Україні прогнозується нестерпна спека до +33 градусів. Дощі з грозами очікуються тільки в деяких областях країни. Як повідомляє в Facebook синоптик Наталка Діденко, по всій території України вдень буде +29 +33 градуси, тільки на півдні температура опуститься до +23 +29 градусів.