Оля Полякова, фото з Instagram
Оля Полякова, фото з Instagram

Оля Полякова спеціально задирає спідницю на концертах, щоб показати білизну

Оля Полякова постала в короткій червоній сукні і вирішила поговорити з тими, хто прийшов до неї на музичний захід, про те, розглянули вони щось чи ні. Швидше за все, мова йде про її нижню білизну, яку побачити не складає труднощів через вітер, який піднімав спідницю.

Дощ, фото: Unian
Дощ, фото: Unian

Довгоочікуване похолодання: прогноз погоди 27 червня змінить аномальну спеку на рясні грози

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У неділю, 27 червня, по всій території України нарешті послабиться спека, а в більшості областей пройдуть дощі з грозами. Так, в неділю, спека трохи спаде на більшій частині нашої країни, хіба що в Луганській області збережуться високі температури.

Обмін валют, фото: Знай.uа
Обмін валют, фото: Знай.uа

Яким буде курс долара в Україні вже цієї осені

Україну до вересня чекає новий стрибок долара. Фахівці нагадують, що восени країна повинна повернути борги в рамках держборгу. Протягом наступних 12 місяців розмір валютних виплат України складе 10 мільярдів доларів. Для країни, у якої весь золотовалютний резерв становить 27,8 мільярдів доларів, це третина від усіх запасів. До закінчення третього кварталу цього року курс долара в Україні зросте - до 28 гривень.

Іра Кудашова, фото з особистого архіву актриси
Іра Кудашова, фото з особистого архіву актриси

Красуня зі "Школи" Кудашова допомогла Поплавському розробити старі суглоби

Українська акторка, зірка серіалу "Школа" Іра Кудашова не втрачає часу даремно. У 21-річної красуні з'явилися важливі справи з ректором КНУКіМ Михайлом Поплавським. Цього разу "співаючий ректор" вирішив трохи потанцювати і порухати в такт мелодії колінами, і це на 72-му році життя, сама Пугачова позаздрить.

Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial
Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial

Лобода зі шприцом в руках висміяла чутки про роман з 50-річним мільярдером

Відома співачка Світлана Лобода має дуже багато шанувальників. Саме тому в останні час навколо неї кружляє чимало чуток. Так, співачка нещодавно оригінально обстебала деякі з них. У мережі з'явилося відео на якому зірка готувалася до концерту у своїй гримерці, при цьому тримаючи в руках шприц.

Поліція, скріншот: Youtube
Поліція, скріншот: Youtube

Українець облив викладачку свого сина фекаліями

У Чернівецькій області чоловік облив викладачку свого сина нечистотами. Ймовірно, що мотивом даної події стали побори з боку викладацького складу, проте точні мотиви даного вчинку невідомі. Однак учасник події представляється батьком і говорить про якісь триста євро.