Народні депутати від фракції "Слуга народу" Оксана Дмитрієва та Сергій Бабак у черговий раз з'явилися разом під будівлею Верховної Ради.

Політики вже не приховують своїх ніжних почуттів і вже не вперше з'являються на публіці удвох. Журналісти зняли на камеру, як Бабак і Дмитрієва заходять в будівлю парламенту, тримаючись під руку.

Оксана Дмитрієва, фото: Facebook
Оксана Дмитрієва, фото: Facebook

Відповідне відео опублікувало видання "Новини.Live" в Telegram у середу, 30 червня.

"Політика - політикою, але й ніщо людське не оминає наших депутатів. Ось, наприклад, двоє "слуг народу" – Оксана Дмітрієва та Сергій Бабак прийшли до парламенту, тримаючись під ручку - спіймали "парочку" на відео. І до речі, це вже не вперше, коли Дмітрієва та Бабак так з'являються на публіці. Може вже скоро у Раді пролунає "марш Мендельсона"?" - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше ми писали про те, що штрафуватимуть просто в ТРЦ – у Раді проголосували за нові повноваження паркувальників. Даний проект Закону передбачає внесення змін до ч.3 ст. 219 КУпАП, якими пропонується розширити повноваження інспекторів з паркування.

Нагадаємо, народні депутати Верховної Ради України Тищенко і Куницький вирішили влаштувати розбірки просто на роботі. Вони перебували в їдальні, як раптом, між ними зав'язався якийсь конфлікт.

Як повідомляв портал Знай.uа, нардеп Людмила Буймістер прийшла в Раду у футболці з "мультами" Karl Lagerfeld.

Також портал Знай.uа писав, що Юлія Мендель після відходу від Зеленського показала світу нових Голобородьків: "Так розхвилювалася".