Відома українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка зараз живе в Росії, активно веде свою сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Як відомо, буквально нещодавно 42-річна знаменитість презентувала новий кліп на пісню "Роздягнена". В останньому пості в соцмережі Кароліна побажала всім "сонця всередині".

На опублікованій фотографії співачка позує на балконі багатоповерхової будівлі в одному лише білому пухнастому халаті. Для ефектного кадру вона трохи оголила своє плече і нанесла макіяж.

"Всім сонця всередині ☀️ М️оже, заплануємо live day в сторіз і проведемо день разом? ❣️" - запропонувала підписникам Лорак.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Звичайно, з нетерпінням чекаємо ❤️❤️❤️", "Звичайно! Думаю буде цікаво 🥰", "День проведений з Дівою ❤️ Про це мріє кожен 🙏 Тільки за 😍😍😍😍", "Можна разом з Сергієм 🤞🤞🤞🤞🤞", - зазначили коментатори.

Ані Лорак, фото з Instagram

    Раніше ми писали про те, що Ані Лорак похвалилася талантом їх з Муратом 9-річної доньки: "Спостерігаю за результатами". Співачка поділилася зворушливим фото з донькою Софією.

    Нагадаємо, 42-річна Ані Лорак влаштувала гаряче дефіле в бікіні кольору какао: "Шикарна фігура".

    Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак, Тіматі і Настю Каменських запідозрили в плагіаті, нота в ноту: "І так зайде!"

    Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак у золотистій сукні показала Мурату, що він втратив: "Шикарна".