Зірка шоу" Холостяк " Дар'я Квіткова має величезну аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram з якими активно ділиться цікавими публікаціями. Цього разу дівчина вирішила порадувати фанатів новиною про покупку житла.

Дар'я Квіткова показала вагітний животик і розповіла про покупку житла разом з коханим "Холостяком" Микитою Добриніним.

На опублікованому відео можна побачити Дарину квіткову, яка радісно танцює під музику і показує свою кішку. Зірка одягнена в широкі темно-зелені штани, розкриту білу чоловічу сорочку і короткий білий топ, коорий оголює її вагітний животик.

Публікація Дар'ї Квіткової: Instagram
Публікація Дар'ї Квіткової: Instagram
Публікація Дар'ї квіткової: Instagram

У підписі до публікації Дар'я Квіткова розповіла, що такі радісні емоції виникли внаслідок переїзду в нове власне житло разом з "Холостяком" Микитою Добриніним.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Переїзд! День, якого я чекала більше, ніж день свого народження. Саме з таким настроєм ми збираємо всі речі. Сьогодні ночуємо вже в нашому домі. І нічого, що не буде ще кондиціонерів, кухні та передпокою" - написала Дар'я Квіткова.

Публікація Дар'ї Квіткової: Instagram
Публікація Дар'ї Квіткової: Instagram
Публікація Дар'ї квіткової: Instagram

Нагадаємо, що Тіна Кароль топлес прикрила пишні груди руками в рукавичках: "Стан закоханості"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Настя Каменських в бікіні розслабилася в басейні з подружкою-блондинкою: "Так схожі"

Також, "Знай.uа" писав, що Оля Полякова влаштувала Гарячі Танці з Сонею Плакидюк: день народження вдався