Андрій Шевченко показав, що відбувається в Римі перед матчем з Англією: "Щасливий повернутися"

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко, який залишається одним з найкращих українських футболістів в історії, показав підготовку до матчу з Англією.

Андрій Шевченко, instagram.com/andriyshevchenko
Андрій Шевченко, instagram.com/andriyshevchenko

Лукашенко перекриває кордон з Україною за методичкою Путіна

Самопроголошений президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко розпорядився, щоб РБ повністю перекрила кордон з Україною. Про це заявив особисто Лукашенко, за словами якого в нашій сусідській країні було розкрито сплячі терористичні осередки.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Олександр Лукашенко, скріншот: Youtube
Олександр Лукашенко, скріншот: Youtube

Олексій Пукач отримав довічне за вбивство Гонгадзе: Верховний Суд виніс вирок

Верховний Суд України виніс вирок Олексію Пукачу за вбивство Гонгадзе. ВС України постановив, що вбивця журналіста і головного редактора "Української правди" відбуватиме довічне ув'язнення в місцях позбавлення волі.

Георгій Гонгадзе, скріншот: Facebook
Георгій Гонгадзе, скріншот: Facebook

Українцям затримують виплати по субсидіях, в Ощадбанку назвали причину

Стало відомо про те, що українцям затримують виплати субсидій. В Ощадбанку вирішили відповісти на питання, коли ж чекати грошей.

Ощадбанк, фото: Знай.uа
Ощадбанк, фото: Знай.uа

Популярний курорт накрило потужним вибухом, стовп диму на 10 км: є загиблий

Вибух найбільшого нафтопереробного заводу "Петромідія" в Румунії спровокував пожежу, в результаті якої загинув громадянин Неводарі і постраждало ще 5 осіб.

Вибух, фото з Telegram-каналу
Вибух, фото з Telegram-каналу