Папу Римського госпіталізували з серйозною хворобою: має відбутися операція

4 липня, Папа Франциск був доставлений в поліклініку а.Джемеллі в Римі. Йому належить планова операція. Папа Римський прочитав молитву "Ангелу Господньому" разом з віруючими, які зібралися на площі Святого Петра.

Директор прес-служби Святого Престолу Маттео Бруні підтвердив цю інформацію в заяві для акредитованих журналістів. Справа в тому, що глава Римо-Католицької церкви страждає від дивертикулярної хвороби товстої кишки. Це хронічне захворювання в шлунково-кишковому тракті, яке потребує лікування, а іноді і в хірургічному втручанні.

Вертоліт жорстко вмазався в землю, прямо посеред поля з соняшниками: пілот втік

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

З Кавказу, а точніше з Кабардино-Балкарії прийшли вельми тривожні новини. З'явилася інформація, що при проведенні сільськогосподарських робіт вертоліт здійснив жорстку посадку прямо на полі з соняшниками.

Момент падіння повітряного судна встигли зняти на телефон робітники, які стали очевидцями інциденту. Місцеві екстрені служби повідомляють, що аварія сталася недалеко від міста Прохолодний.

Жорстка посадка вертольота, фото: Telegram
Жорстка посадка вертольота, фото: Telegram

Микола Басков зізнався ,що задовольняв себе в готелі і носив жіночу білизну: "Сам колупав щось"

Микола Басков зробив відверті зізнання щодо свого особистого та публічного життя. Відео з його визнанням з'явилося на Instagram-каналі ots0siska.

"Золотий голос Росії", співак Микола Басков останнім часом все частіше дивує фанатів кумедними, а часом і безглуздими витівками.

Так нещодавно співака запросили на передачу, в якій запропонували пограти гру було чи не було. Суть її в тому, що інтерв'юований повинен швидко відповісти на ряд питань з особистого життя в форматі бліц. Відповідає він коротко так чи ні.

На Київську область обрушилися всі лиха: потоп, град, грози

У Київській області стався потоп. З'явилося відео зливи та її наслідків у місті Вишгород.

Неділя 4 липня видалася вкрай дощовою. Дощі та грози пройшли майже у всіх областях України. До того ж у деяких регіонах стався шквальний вітер до 15-20 м/с.

У Києві неділя видалася, стовпчики термометра піднімуться до + 26+28 градусів. Однак при цьому пройшли дощі з грозами. У ДСНС вже попередили про погіршення погодних умов та оголосили "жовтий" рівень небезпеки.

На Донбасі загинув український захисник: окупанти не посоромилися відкрити вогонь

П'ять порушень режиму припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил станом на 17: 00 4 липня.

На жаль, один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення несумісні з життям.

Українські захисники були змушені відкрити вогонь у відповідь на ворожі обстріли.

Воїн ЗСУ, фото з фейсбук
Воїн ЗСУ, фото з фейсбук

Фіналістка "Холостяка" Дана Оханська пройшлася за одеськими цінами: "Дорожче ніж у Києві"

Фіналістка 10 сезону популярного шоу" Холостяк " Дана Оханська активно веде свою сторінку в Instagram. Тут за її життям стежить понад 130 тисяч чоловік і вона активно ділиться з ними цікавими моментами з життя.
Цього разу Дана Оханська розповіла про відпочинок в Одесі. При цьому дівчина зазначила, що якби тут був кращий сервіс і менші ціни, то це було б ідеальне місце.
Дана Оханська зізналася, що на відпочинку в Одесу їй сподобалися готелі та інтер'єри ресторанів.