Українці продовжують скаржитися на сервіс одного з найвідоміших державних банків "ПриватБанк". На цей раз клієнт поскаржився, що поставив обмеження для оплати в Інтернеті, які на ділі не спрацювали.

Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.

За словами клієнта, він встановив нульовий ліміт в додатку Приват24, щоб гроші не знімалися за онлайн-покупки. Але вийшло так, що його дитина випадково оплатила товар на відомому китайському сайті і оплата пройшла.

Приватбанк, фото: Знай.uа
Приватбанк, фото: Знай.uа

Зателефонувавши оператору на гарячу лінію, клієнт дізнався, що якщо сайт не є "ризиковим", то обмеження оплати не діють.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Вчора в додатку Приват 24 встановив ліміт зняття готівки в Інтернеті '0'грн. Сьогодні помилково дитина 'купила' товар на Аліекспресс. І оплата пройшла! Оператор гарячої лінії, зв'язатися з яким дуже нелегко, повідомила, що якщо сайт є не "ризиковим"', то обмеження оплати в Інтернеті не діють! Навіщо в додатку встановлювати функцію, яка не працює? Навіщо обманювати людей?", - написав незадоволений клієнт.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

У банку відреагували на відгук і відповіли, що інтернет-ліміт спрацьовує при проведенні ризикових операцій.

"Система аналізує сайт, використовуючи при цьому тисячі факторів.
Оплата може бути проведена у зв'язку з тим, що сайт вважається довіреним. У цьому випадку, не потрібен ліміт-платіж розцінюється не як ризиковий", - відповіли В Приватбанку.

У коментарях українці сильно здивувалися даній "функції", відзначаючи, що ПриватБанк не перестає дивувати:

Нагадаємо, раніше Технічна неполадка або шахраї? Що робити, якщо вам несподівано прийшов код від ПриватБанку

Як повідомляє портал «Знай.иа» У клієнтів "Приватбанку" вночі зникли гроші з рахунків: "кілька тисяч мінус"

Також «Знай.иа " писав, що Українка в " ПриватБанку "потрапила на лімітні гойдалки - ні витратити, ні поповнити:" одне розчарування..."