Відомий український хореограф і зірка шоу "Танці з зірками" Євген Кот відправився разом зі своєю дружиною на відпочинок. Місце вони вибрали романтичне-Мальдівські острови.

На новому ролику, який з'явився на сторінці чоловіка в соціальній мережі Instagram. Євген Кот пішов з дружиною на пляж, і вирішив спорудити дещо з піску.

Спочатку це повинен був бути білосніжний замок, адже, пісок там дуже білий, і повинно було виглядати красиво. Однак, щось пішло не так, і чоловік спорудив дельфіна.

"Взагалі я збирався побудувати білосніжний замок з білосніжного піску))!!😂Нагріб піску і подумав що у мене може вийде Дельфін)!"- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Дружина підтримала чоловіка, і майже весь час перебувала поруч, знімаючи все на камеру. Це була якась медитація, тривалістю в три з половиною години. За весь цей час він практично не розмовляв.

"Наталя принесла мені каву, я ковтнув його і продовжив, в результаті ось що вийшло! Взагалі не очікував такого від себе, напевно тільки на Мальдівах це можливо, сісти і нікуди не поспішаючи ось так помедитувати! Дякую @resortlife_travel за організацію цієї подорожі! #resortlifetravel"- підсумував Євген Кот.

Якщо на початку ролика ще дуже світло, то під кінець видно захід, після чого різко темніє. Однак, чоловік не здається, і продовжив ліпити дельфіна, навіть незважаючи на погану освітленість.

Раніше ми повідомляли, Женя Кот з "танців з зірками" похвалився нереальною розтяжкою дружини: кухар є до чого прагнути

Як повідомляв Знай.ua , Женя Кот готовий повернутися в" танці з зірками", але не тільки як учасник.

Також Знай.ua писав, що колишній партнер Ксенії Мішиної Євген Кот потряс оголеним тілом перед Настею Каменських.