Одна з найпопулярніших українських служб кур'єрської доставки "Нова пошта" не припиняє дивувати своїх клієнтів новими "сюрпризами". Ми вже писали, що співробітники компанії просто нахабно брешуть своїм клієнтам, відправляючи їх до інших відділеннь. Цього разу мова не про "термінові посилки", а про сам сервіс.

Так, українка, яка чекала на коробку з добривами і хімікатами була просто в шоці від того, що побачила в своїй посилці.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Українка додала до фотографій ще й відео, на якому можна побачити її реакцію на те, що вона побачила всередині посилки: "Загалом ось, пляшечка "кілера" без кришки. Порожня... і все в "кілері". Це просто жесть. Або воно розкисне це добриво, чи ні, або помиються. Це фольга. Це капець!".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

До слова, "кілер" - це препарат, який захищає картоплю, овочеві та тепличні овочеві культури, застосовується на плодових і ягідних культурах, на квітах відкритого і захищеного грунту.

У українки дійсно вийшов "різнокольоровий день", адже крім цього "кілера" в посилці знаходилися ще різні пакетики і пляшечки всередині яких знаходилися рідини різних кольорів.

Раніше повідомляли, "Нова Пошта" потрапила на тисячі євро через розбиті літаки клієнта: "Везли як попало".

Як повідомляв Знай.uа, українцю в " Новій пошті "влаштували подорож по сусідніх селах через термінову посилку: "Як до краю Всесвіту...".

Знай.uа писав, українцям почали масово підсовувати фальшиві гроші: як уберегтися від підробки.