субсидії, скріншот з відео
субсидії, скріншот з відео

Кабмін пригрозив боржникам за комуналку: штраф або позбавлення субсидії

На офіційному сайті Мін'юсту було опубліковано відповідне повідомлення. Виявляється, в українському законодавстві через несвоєчасний платіж споживач повинен заплатити пеню, яку встановлено в договорі. Однак відсоток боргу не повинен становити більше однієї сотої відсотка за кожен день. Загальний розмір пені не повинен перевищувати сто відсотків від суми боргу.

Дар'я Квіткова і Микита Добринін, фото: Instagram
Дар'я Квіткова і Микита Добринін, фото: Instagram

Даша Квіткова показала зворушливу мить Микити Добриніна з сином

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В Instagram-сторіс Даша Квіткова попросила своїх підписників дати їм з Микитою Добриніним трохи часу, щоб насолодитися цими миттєвостями і пообіцяла пізніше розповісти більше. Вона також виклала зворушливе фото сина з батьком.

Ремонт доріг, скріншот: YouTube
Ремонт доріг, скріншот: YouTube

Розлючені українці взялися самі латати розбиті дороги

Жителі села на західній Україні вирішили самі відремонтувати дорогу. Відео з'явився в соціальній мережі. Подія сталася в селі Собещиці Вараського району Рівненської області, передає Instagram-портал varash_blog.

Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/
Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/

Аліна Гросу "накачала" губи і показала результат

Артистка навідалася в гості до найпопулярніших блогерів України з Whynot house, запустивши новий тренд для кліпу на пісню "малинові губи", яка вже стала хітом. Зірка приміряла облягаючий наряд чорного кольору зі срібними вставками, а "фішкою" оновленого образу Гросу стало волосся Аліни, половина яких було пофарбовано в яскраво-рожевий колір.

аліменти, скріншот з відео
аліменти, скріншот з відео

У Мін'юсті розповіли, на скільки можуть позбавити волі за несплату аліментів

У Міністерстві юстиції України розповіли стосовно матеріального забезпечення дітей. Один з найголовніших обов'язків батьків, який, на жаль, не завжди виконується. Які права у дітей, і що буде за несплату аліментів.

Віктор Павлік, скріншот: Youtube
Віктор Павлік, скріншот: Youtube

Катерина Репяхова показала помолоділого Віктора Павліка з сином

27-річна дівчина щиро відповідає на всі питання підписників стосовно пологів і не боїться розповідати про свій досвід. Відомо, що син Катерини і Віктора з'явився на світ зі зростом 53 см і вагою 3400 грам. Цього разу Репяхова розмістила Insta Stories короткі ролики, на яких її чоловік ніжно тримає на руках їхнього сина.