Дзідзьо, фото з Instagram
Дзідзьо, фото з Instagram

Дзідзьо знайшов розраду в іншій жінці після розлучення зі Slavia

У п'ятницю, 16 липня, свій день народження святкує 84-річна радянська і українська акторка театру і кіно Ада Роговцева. З цієї нагоди Михайло Хома вирішив особисто привітати артистку від себе і своєї команди, вручивши їй шикарний букет.

Ксенія Мішина, instagram.com/misha.k.ua/
Ксенія Мішина, instagram.com/misha.k.ua/

Ксенія Мішина і Олександр Еллерт розлучилися після року неземного кохання

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина розійшлася зі своїм коханим - відомим автором-сценаристом студії "Квартал 95" і переможцем популярного реаліті-шоу "Холостячка" Александрром Еллертом. Про розставання Ксенія Мішина написала на особистій сторінці в соцмережі Instagram.

Ціни на продукти, фото: канал 2+2
Ціни на продукти, фото: канал 2+2

Олія по 60 грн, цукор по 28: українці рахують кожну копійку через скажене зростання цін

В Україні подорожчали основні продукти харчування на 70-80% за рік. І це не межа. Рекордсмен - соняшникова олія, 50-60 грн за літр. У сусідній Польщі таке ж українське масло коштує в два рази дешевше.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Світлана Лобода зізналася, де не соромиться робити це

16 липня 2021 року, співачка випустила черговий новий сингл під назвою "Allo", через який і вирішила записати невелике відео-звернення до фанатів. Світлана опинилася в басейні, будучи в купальнику, і подякувала всім за те, що підняли їй настрій.

Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu
Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu

Аліна Гросу несподівано стала рудою бешкетницею

Аліна Гросу зізналася, що ледь витримує нестерпну спеку. У ці спекотні дні вона б вважала за краще стрибнути у воду, аби охолодитися. Аліна Гросу також опублікувала нове відео, на якому паморочиться в легкій сукні. Але особливу увагу привертають її кучеряве і незвично руде волосся.

кіберполіція, скріншот з відео
кіберполіція, скріншот з відео

Вкладали від 150 тисяч гривень: шахраї вигадали нову схему обману українців, поліція розкрила деталі

Кіберполіція України зупинила діяльність злочинної схеми інвестицій, завдяки якій громадян обдурили на чверть мільярда гривень. Справа в тому, що зловмисники створили додаток електронної біржі, яка нібито відповідала всім міжнародним. Вони займалися продажем криптовалюти.