Українське "Золоте" масло помітили в Європі за меншою ціною: "Вигідніше привезти з Чехії"

Українець Михайло Король на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook поділився дуже цікавою ситуацією, що склалася з рослинною олією закордоном.
Він продемонстрував ціну на соняшникову олію українського виробництва в одній з магазинів "Білла" в чеській столиці Празі. Так можна помітити, що вартість цього продукту в Європі набагато дешевше, ніж в країні, де його створюють. Адже зараз курс чеської крони до української гривні становить 1: 1.26.

Цирковий ведмідь двічі напав на жінку прямо під час шоу: порвані колготки - не найстрашніше

З сусідньої Російської Федерації, де щодня відбуваються дивні події, прийшли вельми тривожні новини. Так, в Кемеровській області під час циркового виступу ведмідь двічі напав на свою дресирувальницю.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За інформацією місцевих журналістів, сталося це під час виступу "їхали ведмеді" цирку шапіто.

Українець порівняв "ПриватБанк" з в'язницею: "Потрібно тричі розписатися пальцем"

Державний "ПриватБанк" отримує все більше і більше скарг на обслуговування клієнтів. Відзначаються всі можливі обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни.

В основному анонімні користувачі залишають негативні відгуки на сайті Мінфіну. 17 липня 2021 року, українець розповів про свій похід в банківське відділення, щоб замінити пластикову карту до рахунку через закінчення терміну дії. Однак з цього ж моменту і почалися проблеми, так як отримання звичайної карти вимагає фотографії поруч з нею, що, за словами користувача, дуже нагадує знімальний процес злочинців з номером на грудях.

Приватбанк, скрін, відео YouTube
Приватбанк, скрін, відео YouTube

Київська блогер поскаржилася на" мерзенну "українську мову і залишилася без роботи: "Не підійшла"

Київську блогершу Анастасію, яка нещодавно зганьбилася через свої ксенофобські заяви про українську мову, звільнили з компанії, в якій вона повинна була працювати. Про це повідомили в самій компанії, передає "24 канал".

Як зазначається, компанія не підтримує висловлювань дівчини, яка заявила, що українська мова звучить, на її думку, "бридко". В IT-компанії блогер перебувала на випробувальному терміні, і продовжувати співпрацю з нею там не планують.

Скріншот: Instagram
Скріншот: Instagram

Від негоди будинок обвалився під час інтерв'ю мера: спочатку вимило меблі, потім впала стіна

Протягом останнього тижня Європу накрила негода. Кілька бельгійських провінцій оголосили зонами стихійного лиха через потужні опади і затоплення. Там вирують страшні повені, які забирають життя людей. Згідно з попередніми офіційними даними, загиблими вже вважаються близько 23 осіб.

Багатотисячне населення провінцій залишається без елктропнабженія, також припинено транспортне сполучення.

Чоловік Алли Пугачової Максим Галкін став "чітким" пацаном, від інтелігента не залишилося і сліду: "Повний релакс"

Відомий російський гуморист і чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 9 мільйонів шанувальників.

Нещодавно шоумен виставив серію кадрів зі зйомок, на яких з'явився в новому образі.

Так, артист став "чітким" пацаном і постав у забрудненій темній майці, джинсових шортах і шльопанцях. Але найбільше привертає увагу новий "аксесуар" на обличчі Галкіна, а саме вуса.

Максим Галкін, фото: Instagram
Максим Галкін, фото: Instagram

Олександр Еллерт зайнявся улюбленою справою Ксенії Мішиної і мало не злетів з гори: "Паморочиться"

Олександр Еллерт показав, яким чином він проводить час на чорноморському курорті. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в його соціальній мережі.

На своїй сторінці в офіційній сторінці Instagram, на яку підписано триста шістдесят чотири тисячі чоловік, він показав, яким чином йому підкорилася гора Ай-Петрі.

Спочатку він опублікував фотографію з цієї гори, зазначивши що через кількість поворотів, йому трохи поплохіло.

"Трохи паморочиться голова... Не кисень... 264 повороту проста", - повідомив він.

Олександр Еллерт, фото з Instagram
Олександр Еллерт, фото з Instagram

Вагітна Катя Осадча влаштувала романтику в горах без Горбунова: "Важко звикнути..."

Популярна українська телеведуча Катерина Осадча, яка зараз знаходиться в цікавому положенні, продовжує радувати своїх численних шанувальників. Ведуча, яка вже скоро повинна втретє стати мамою, поділилася ніжним фотосетом у фіалковій сукні.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Катерини Осадчої в мережі Instagram.

Публікація Каті Осадчої, скріншот: Instagram
Публікація Каті Осадчої, скріншот: Instagram