Погода 20 липня затопить Україну: циклон Christoph принесе дощі і різке похолодання

в Україні прогнозують суттєве погіршення погодних умов. Більшість областей накриють сильні дощі, грози і шквальний вітер. Однак, на сході та півдні температура триматиметься спека до +36.

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

Шість разів просили: Укрпошті дозволили підвищити тарифи на 20%

Нацкомісія держрегулювання у сфері зв'язку та інформатизації схвалила проект рішення про підвищення тарифів на універсальні послуги поштового зв'язку для "Укрпошти". Регулятор затвердив граничне подорожчання на рівні 20%. При цьому сама Укрпошта просила підвищити тарифи в середньому на 28,8%.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тарифи вирішили підняти через інфляцію, зростання індексу цін виробників, підвищення мінімальної зарплати і подорожчання собівартості поштових послуг.

Укрпошта, скріншот з відео
Укрпошта, скріншот з відео

Ксенія Мішина приголомшила фанатів після розриву з Еллертом: "Повертаюся..."

Популярна актриса Ксенія Мішина поділилася зі своїми передплатниками про те, що прийняла рішення розійтися зі своїм коханим Олександром Еллертом. Однак, в той же час, на фото і відео, які вона викладала у власному Instagram-акаунті, вона зовсім не виглядала засмученою. Щодня вона показувала свіжі фото і розповідала про свій духовний стан.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Чоловікам-30, жінкам-25 років: як вимірюється трудовий стаж і хто вийде на пенсію раніше за інших

Було передбачено, що співробітникам, які зайняті повний робочий день, і при цьому у них шкідливі і важкі умови праці, пільгова пенсія призначається тільки після закінчення 55 років, і при наявності трудового стажу не менше 30 років у чоловіків, з них 12 з половиною років на перерахованих роботах, а також не менше 25 років у жінок, 10 з яких на перерахованих роботах.

Пенсіонер, фото: скріншот з відео
Пенсіонер, фото: скріншот з відео

Салони прогріваються до 50 градусів: в українському транспорті пасажири і водії знемагають від спеки, поки кондиціонери відключені

Не витримують аномальну спеку навіть самі водії громадського транспорту. Кілька днів тому в Києві за кермом тролейбуса помер чоловік, раніше знепритомнів водій трамвая.

При цьому третина транспорту не обладнана кондиціонерами. Причому часто навіть ті, хто мають кондиціонер - їх не включають. Виявляється, водіям за економію дають премії. Зараз температура салону комунального транспорту Києва за 50 градусів. Навіть відкриті вікна не дають вітерця, до того ж на обличчях маски.

Громадський транспорт, скріншот з відео
Громадський транспорт, скріншот з відео