В Харківе, в місцевий кафе "Altbier" на вулиці Масельського,
відвідувачі заявили, що працівники не стежать за якістю своєї продукції, виявивши в їжі волосся кухаря, який готував замовлення, і попросили повернути грошові кошти.

Компанія Харківського закладу замовила смажені крила в якості закуски під пиво, "бонусом" до їжі їм принесли волосся одного з кухарів. Реакція одного з гостей була негайною, він підійшов до стійки бармена і попросив кухаря повернути гроші за замовлення.

Персонал відреагував дуже дивно, заявивши, що "треба було принести відразу". Також, відвідувача запідозрили в тому, що він сам підкинув знайдений волос.

Гість повідомив, що даний випадок не залишиться безкарним і відео з доказами розійдеться по всіх соцмережах.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

скріншот з коментарів в Telegram-каналі

Раніше ми писали про те, що булочка з металевою начинкою ледь не відправила українця на той світ: щастя, що не проковтнув. Наявність стороннього тіла викликало масу гнівних коментарів і реакцій.

Нагадаємо, що українець купив пшоно з мумією миші: "Вищий сорт". Очевидці відкрили упаковку крупи і дістали звідти "муміфіковану" мишу.

Як повідомляв Знай.uа, дитина мало не з'їв скло в ріжку популярного морозива: "Виробник (не)щастя"

Також портал Знай.uа писав, що українець ледь не з'їв бургер з сирим м'ясом: "Спасибі, р*ганув". Отримавши своє замовлення клієнт зробив перший укус і зрозумів, що котлета всередині сира.