Відома українська співачка Аліна Гросу, яка розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва, часто радує багатотисячну аудиторію свіжими публікаціями у своєму Instagram.

Цього разу артистка розмістила урочистий пост, присвячений національному святу всіх жителів країни – 30-річчю Незалежності України, який вже не перший рік об'єднує силу вольових і дружних українців, нагадуючи про велику історію формування поважного статусу незалежної, сучасної держави.

На фотографіях Аліна позує в яскравій патріотичній вишиванці, прикрашеній різними орнаментами, візерунками та квітами. Дивлячись на святкову сукню ручної роботи співачки, можна сміливо назвати її творінням мистецтва. Зовнішній вигляд артистки бездоганний, а очі її випромінюють впевненість і жіночність.

Користувачі соцмережі не втрималися від захоплених компліментів, зазначаючи шикарний образ співачки.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Олександр Усик своїм голосом змусив покритися мурашками тіло кожної українки: "Ми вас любимо"

Нагадаємо, Настя Каменських видала, чому залишила Потапа одного в День Незалежності: "Скучила"

Як повідомляв Знай.uа, Ані Лорак зізналася в коханні Україні з Росії: "Якби була людиною..."

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" знайшов джунглі в Україні: у нас під боком