"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

Юля "Зайка" розляглася на дивані у красеня і викликала заздрість в українок

Цього разу дівчина поділилася репостом insta Stories свого друга і блогера з особистісного зростання Дмитра Шевчука, на якого підписано в соцмережі 68 тисяч осіб. Блогер розмістив рубрику питання-відповідь у своєму Instagram. Його підписники поставили йому каверзне питання на тему їхніх стосунків з Юлією, чи зустрічаються вони.

Оля Полякова, фото з Instagram
Оля Полякова, фото з Instagram

Оля Полякова видала, як перетворитися на дев'ятикласницю

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

У своєму Instagram Оля повідомила, що вже готова увірватися на екрани телеглядачів і порадувати своєю присутністю на шоу "Маска", але свій образ, за правилами шоу не розкриває. Користувачі соцмережі відзначили шикарний зовнішній вигляд співачки і звичайно ж, хором заявили, що дуже чекають на прем'єру нового сезону.

Юрій Ткач, фото з Instagram
Юрій Ткач, фото з Instagram

Юрій Ткач з "Кварталу-95" поділився салом з українцями

На офіційній сторінці творчого братства "Студії Квартал - 95" розмістили кумедне фото Юрія, на якому він позує з горою сала-продукту, який є одним з головних і найулюбленіших українських національних ласощів, і є практично на кожному українському столі.

Обмін валют, знай.юа
Обмін валют, знай.юа

Курс валют 28 серпня заявить про таємну змову долара і євро

Курс долара в порівнянні з показниками в п'ятницю, 27 серпня, виріс в ціні і тепер становить 26,92 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора. Офіційні курси валют на 28 серпня встановлено на такому рівні: 1 долар США – 26,929 гривень; 1 євро – 31,6645 гривня.

Марічка Падалко, фото з Instagram
Марічка Падалко, фото з Instagram

Марічка Падалко показала свою шарлотку на всю країну

Цього разу знаменитість поділилася рецептом яблучного пирога - Шарлотки, який вона готує вже протягом більше 10-ти років. Як повідомила Марічка, вона зібрала врожай яблук на своїй дачі, і це кулінарний виріб перший, який вони зробили з власноруч вирощених фруктів. Також, телеведуча заявила, що даний рецепт Шарлотки вийде у будь-якої господині.